Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Celsius CP1/L


Vertikalna plošča CP1/L za steno

Poraba Porabi max 550W, primeren za ogrevanje prostornin do 45m3, enakovredno približno 16 m2. Obdrži sobno temperaturo na 20°C. Poraba plošče do 220wh.

Barve

 

 

 


 

MOD Celsius CP1/L vertik A 280W
M3 45mc H 1400mm
L 360mm S 50mm
P 18kg    

Stenske sevalne plošče tip Celsius CP1/C za vertikalno namestitev, delujejo na infrardeče ogrevanje in so idealne za ogrevanje prostorov do 16mq (45mc) s temperature do 20°/21° C, s porabo 220W/h. Dosežejo na maksimalno moč 550W in tehtajo 18kg.

Naš patentiran sistem Celsius Panel je sestavljen iz dveh kaljenih stekel združenih s tankim slojem žlahtnih kovin, tako razširi homogeno toploto in ohrani konstantno relativno vlažnost zraka, brez porabe kisika ampak z uporabo dolgovalovnih infrardečih C valovov na 8,5 μm.

Toplota se razširi enakomerno na celotno okolje in predmete medtem, ko aluminjasta hladilna rebra nameščena na zadnji strani plošče omogočajo popolno izkoriščanje konventivnega gibanja,za večjo učinkovitost. Vsaka sevalna plošča ima kodo IP68 Interantional Protection, visoka cifra, ki potrjuje varstvo panelov v primeru potopitve v tekočino. Na voljo v štirih različnih barvah.